• Lahjoitamme 10% tuotoista Hopelle.
  • Lahjoitamme 10% tuotoista Hopelle.
Lukukokemuksia

"Ensinnäkin haluan kiittää tästä lukukokemuksesta. Paljon kirjoja ahmineena, tämä on yksi parhaista. Olet saanut ainutlaatuisen tunnelman opukseen. Teos nostatti hyvin paljon tunteita pintaan. Milloin itkin ja toisena hetkenä tunsin suurta myötätuntoraivoa. Toista samanlaista lukukokemusta ei tule varmastikkaan vastaan." -Mielenvikaisen muistelmat lukija


"En ensinnäkään muista koska viimeks olisin lukenut kirjan kerralla kannesta kanteen. Varmaan joskus ala-asteella joku 15 vuotta sitten. Siinä lukiessa kävi läpi kaikki mahdolliset tunnetilat laidasta laitaan ja viimeisen sivun jälkeen jäi miettimään että mitä ihmettä mää just luin ja mihin ihmeen paikkoihin toi pikkunen oranssi asia mut vei. Olin tosi vaikuttunut kirjasta monella tapaa. Jotenki se onnistu pitään ainaki mut lukijana koko ajan vähän niinku varpaillaan, että mitäs seuraavaks. Osaat kyllä käyttää kynää (näppäimistöä?) lahjakkaasti :). Malttamattomana odottelen jo jatkoa!"


"Muistelmat luettu ja ihan mahtava, vaadin jatkoa mahdollisimman pian! Paljon pistää ajattelee ja huomaan, että työstän samaan aikaan omia kokemuksiani tuota tekstiä lukiessani. Uskon, että sun kirja antaa niin paljon, niin monille, jotka vähänkään ymmärtää sitä, mitä se on kun kantaa sisällään traumaattisia kokemuksia joista usein vaietaan. Tietysti kirja antaa myös huumorin ystäville luettavaa ja miten kellekkin, mutta erityishuomion annan omasta puolestani vertaiskokemuksellisuudelle"


Osta Mielenvikaisen muistelmat kirja.
Osta Mielenvikaisen muistelmat 2 kirja.